• Project
    Complete development of a penthouse

THIS IS IN HEIGHT THAT WE CAN SEE FAR

Design of a prestigious penthouse

The project was born in a Laval sales office. Wishing to find the watercourse they were leaving, customers chose first the geolocation of their unit. The southern orientation was a must!
 
A vast space of 3000 sq.ft. on the concrete slab and surrounded by windows served as a beautiful canvas. The expectations of customers will be transposed on it. Also, their vision will be improved.
 
It was in the interest of transparency that the fireplace and cellar took place in the center of a breathtaking view on the river.

All plans, materials, lighting, equipment and cabinet concepts were developed. No details were forgotten. The result was more than just custom-made.

It was in a context of collaboration between all construction and manufacturing stakeholders that CMC coordinated the production of this project for 2 years.
 

Maryse Crôteau

Julie Leblanc

Carole-Ann Brault

Production collaborator

Jadco construction
Magil construction

Name of project

Complete development of a penthouse

Location

Île Paton, Laval

Completion date

2016 to 2018

Category and style

Residential, Contemporary

Photo Credit

Maryse Crôteau

Room